Jouw bedrijf in de kijker? 👀

Laat je medewerkers in het oog springen met polo’s of truien waarop je bedrijfslogo of -naam geborduurd staat. Dat is niet alleen praktisch, maar zorgt er ook voor dat je bedrijfsverhaal volledig klopt. Je werknemers worden als het ware ambassadeurs van de onderneming.

Bij Atelier Dewulf kan je terecht voor het volledige plaatje: kwalitatieve werkkledij én een geslaagde personalisatie, op maat van jouw bedrijf. Daarnaast kan je ook zelf kledingstukken aanleveren die wij onder handen nemen.

 

Flexdruk / Borduren

Flexdruk is een druktechniek waar een logo of naam op een folie wordt geprint en uitgesneden. Hierna wordt de overtollige folie weggehaald waardoor er enkel nog een print of logo overblijft. De print wordt met behulp van een hittepers op een t-shirt, trui of andere soorten textiel aangebracht. 

Interessant voor wie frequente bestellingen plaatst. Echter af te raden bij fleece en softshell.

 

Borduren is een duurzame, kwalitatieve personalisatie met garen. En kan op zowat alle textiel aangebracht worden.

 

Aanleveren logo's

Een kwalitatieve personalisatie van textiel start bij het aanleveren van een kwalitatief logo. Het is daarom van groot belang uw logo aan te leveren in een vectoriaal bestand, bij voorkeur AI / EPS bestanden. JPG / PNG bestanden zijn niet bruikbaar.

Deze bestanden zijn OK

Deze bestanden zijn NIET OK

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij bekijken wat mogelijk is, luisteren graag naar je wensen en denken samen met jou mee.

Een greep uit ons aanbod

Een aantal van onze realisaties