Bestellen

Hallo daar! Ben je op zoek naar een uniek en gepersonaliseerd cadeau of wil je gewoon jezelf verwennen met een gepersonaliseerd item? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Download ons bestelformulier voor gepersonaliseerde cadeaus en begin vandaag nog met het creëren van een cadeau dat zeker indruk zal maken.

Met ons bestelformulier voor gepersonaliseerde cadeaus, kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en iets echt speciaals creëren voor uw geliefden. Vind je hetgeen je zoekt niet meteen terug op het bestelformulier, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij bekijken wat mogelijk is, luisteren graag naar je wensen en denken samen met jou mee.

Dus waar wacht je nog op? Download ons bestelformulier vandaag nog en begin met het maken van het perfecte cadeau voor die speciale persoon in je leven. We zijn er zeker van dat ze het geweldig zullen vinden!

 

Wij borduren in ons standaard lettertype*. Wens je echter een speciaal lettertype, zoals het lettertype van het geboortekaartje. Upload het geboortekaartje samen met je bestelformulier.

Een lijst met onze standaard kleuren vind je terug onder de bestelformulieren. Vul de naam van de gekozen kleur in op het bestelformulier.

Upload hier uw bestelformulier. U ontvangt van ons een factuur voor uw bestelling. Na ontvangst van de betaling, gaan wij over tot de personalisatie van uw bestelling.

bestelformulier badjas 2024
PDF – 293,6 KB 45 downloads

* Op de afbeelding hierboven zie je onze lijst met standaard kleuren. Deze lijst is getypt in ons standaard lettertype.